TEAM

Kevin Loyens

LOYENS KEVIN (° 1979) studeerde af aan de Katholieke Universiteit te Leuven in 2003. Sedert 2003 is Kevin LOYENS verbonden aan de Balie te Tongeren, thans de Balie van LIMBURG.

Hij was lid van de conferentie van de Jong Balie te Tongeren (2004 – 2007 ) en engageerde zich voor de belangen van de jonge advocaten.

Daarnaast zetelde hij meermaals als lid van de Raad van de Orde van advocaten van de Balie Tongeren alwaar hij zich eveneens engageerde in verschillende commissies waaronder de taxatiecommissie en de commissie schuldbemiddeling.

Naast de juridische bezigheden engageert hij zich in de Ronde Tafel 90 te Tongeren alwaar hij thans past voorzitter is.

Ellen Daniëls

Ellen Daniëls is sedert 2019 verbonden aan de Balie van Limburg en zij vervoegde ons kantoor sindsdien. 

Zij behaalde haar bachelor diploma in de rechten aan de Universiteit Hasselt in 2017. En haar master in de rechten – met specialisatie in privaat en economisch recht – aan de Katholieke Universiteit te Leuven in 2019.

Hiernaast is ze erkend collaboratieve advocaat sinds 2021. 

Loyens & Grouwels Advocaten

Evelyne Grouwels

GROUWELS Evelyne startte haar opleiding in de rechten aan de UFSIA te Antwerpen. Na het behalen van haar kandidaturen maakte zij haar overstap naar de Katholieke Universiteit Leuven, waar zij afstudeerde als licentiaat in de rechten.

Sedert 2006 is zij verbonden aan de Balie te Tongeren, thans de Balie van Limburg. 

Tijdens het gerechtelijk jaar 2007-2008 volgde zij de bijzondere opleiding in het jeugdrecht. Tevens heeft zij de SUPRALAT-opleiding doorlopen ( Salduz verhoorbijstand).

Pedone Tiffany

Zij is werkzaam als administratief medewerkster. 

Lore Nelissen

Zij is werkzaam als administratief medewerkster.